Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Citrix Synergy 2011

Citrix levert VDI-oplossing voor MKB

Softwareleverancier Citrix heeft op zijn conferentie Citrix Synergy 2011 een desktopvirtualisatieoplossing (vdi) voor het mkb geintroduceerd: de VDI-in-a-Box 5.

VDI-in-a-Box 5 is het eerste product dat Citrix op de markt brengt naar aanleiding van de overname van Kaviza in mei 2011. Ook introduceert Citrix een oplossing die Citrix VDI-in-a-Box en de cloud-gebaseerde support-oplossing Citrix GoToManage combineert. Daardoor wordt het volgens Citrix voor ict-dienstverleners en it-afdelingen eenvoudiger om op afstand het gebruik van virtuele desktops te monitoren en ondersteunen, vanaf verschillende locaties.

Citrix kondigt ook een nieuwe channel partner specialisatie aan voor het Citrix Solution Advisor programma: MKB-Specialist. Citrix zal deze nieuwe certificering in januari doorvoeren. Gecertificeerde partners krijgen toegang tot een uitgebreide reeks aan sales tools, gratis online training en pre-sales ondersteuning - speciaal gericht op dienstverlening aan mkb-klanten.

Het nieuwe Citrix mkb-initiatief bevat ook ondersteuning voor duizenden Citrix Ready-producten van technologiepartners zoals Dell en Wyse, waarmee gevalideerde hard- en software oplossingen gebruikt kunnen worden door kleine en middelgrote bedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.