Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Avaya vereenvoudigt virtualisatie in datacenter

 

Avaya vertoont op Interop Las Vegas nieuwe datanetwerkoplossingen waarmee organisaties, ontwerp, operationalisering en beheer van datacenters en nieuwe-generatienetwerken verder kunnen vereenvoudigen. De oplossingen vergroten het bereik en de mogelijkheden van de Avaya Virtual Enterprise Network Architecture . Een virtualisatiestrategie voor het hele bedrijf die het netwerk vereenvoudigt en de inzet van cloud-georiënteerde diensten makkelijker maakt.

De Avaya VSP 7000 is een high-density 10GbE top-of-rack switch die de complexiteit van datacenters terugdringt, de kosteneffectiviteit verhoogt en beheer en probleemoplossing vereenvoudigt. Avaya VPS is een oplossing voor virtualisatiebeheer die zorgt voor betere integratie van applicatie- en netwerkvirtualisatie. Netwerkbeheerders krijgen de tools voor het uitvoeren, troubleshooten, beveiligen en configureren van virtual machines (VM’s).

Naast nieuwe data-oplossingen komt Avaya ook met een vernieuwde reeks zakelijke diensten (zowel totaalservices als losse diensten) waarmee klanten en businesspartners Avaya VENA eenvoudig kunnen inzetten in datacenter- en campusomgevingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3931709). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.