Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Quest Software komt met VDI-oplossing

Dit artikel delen:

Quest Software lanceert de Quest vWorkspace MokaFive suite. Dit is een lokale Virtual Desktop Infrastructure (VDI) oplossing die virtuele desktops verzorgt, beheert en beveiligt op Windows- en Mac- notebooks en desktops. Deze nieuwe oplossing brengt de voordelen van desktopvirtualisatie naar een bredere groep gebruikers, vooral diegenen die niet altijd op het netwerk zijn aangesloten, of zelfs gebruikers op een traditioneel beveiligingsdomein.

Een organisatie bestaat gewoonlijk uit een heel universum van verschillende werknemertypen. Aan de ene kant heb je de werknemers die altijd op het netwerk zitten en een beperkt aantal applicaties en relatief weinig computerkracht nodig hebben voor hun werk. Helemaal aan de andere kant bevinden zich de reizende ingenieurs en experts die regelmatig offline zijn, hun eigen agenda bepalen en veel mobiele rekenkracht met een centraal onderhouden en beveiligde werkomgeving nodig hebben op het apparaat van hun keuze. vWorkspace MokaFive Suite biedt de meest optimale desktopvirtualisatietechnologie aan voor elk type gebruiker.

BYOC

Quest vWorkspace levert Windows desktops en applicaties op praktisch elke soort computer- van iPads, Android tablets en thin clients, tot Windows desktops en Mac notebooks, met een veilige hoogstaande gebruikerservaring. Met Quest vWorkspace MokaFive Suite wordt het ‘Bring Your Own Computer' (BYOC)-model realiteit. Hiermee kunnen werknemers echt alle recente PC of Mac computer gebruiken en werken in een veilige omgeving. De Quest vWorkspace MokaFive Suite komt zonder lijst wat betreft hardwarecompatibiliteit of restricties op het gebied van grafische subsets. Support is beschikbaar voor zowel pc's als Macs.

Quest vWorkspace MokaFive Suite, ontwikkeld in samenwerking met MokaFive, is voor review beschikbaar en wordt wereldwijd verkocht en ondersteund door Quest Software en haar netwerk van distributeurs, resellers en system integrators.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.