Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Citrix XenDesktop 3.0, HDX en Brach Repeater 5

 

Citrix introduceert drie nieuwe producten voor desktopvirualisatie. XenDesktop 3.0 is de nieuwste versie van de desktopvirtualisatie-oplossin. HDX-technologie geeft de eindgebruiker een ‘high-definition' ervaring voor virtuele XenDesktop en XenApp. Branch Repeater 5 tenslotte biedt gebruikers snellere toegang tot gevirtualiseerde applicaties op afstand.

Citrix XenDesktop 3 is de nieuwste versie van de desktopvirtualisatie-oplossing van Citrix. Het is een belangrijk onderdeel van de Citrix Delivery Center-productfamilie en bevat diverse nieuwe Citrix HDX-technologieën, die op zich ook weer uitgebreid zijn. In vergelijking met vorige versies worden met XenDesktop 3 twee keer zoveel virtual machines gehost per server. Daarnaast is versie 3 volgens Citrixhet enige product op de markt dat desktops zowel kan hosten vanuit het datacenter als direct op een pc of thin client kan streamen.

De verbeterde HDX-technologie van Citrix levert high-definition gebruikerservaring voor virtuele desktops en applicaties. Citrix introduceert de HDX-technologie voor Citrix XenDesktop en XenApp: een aantal nieuwe functies die de eindgebruiker een ‘high-definition' ervaring brengen voor virtuele desktops en applicaties. De technologie omvat onder meer nieuwe doorbraken voor multimedia, stem, video en 3D graphics. Daarnaast biedt HDX een nieuwe, geavanceerde ‘adaptive orchestration' technologie. Deze optimaliseert automatisch de performance van een end-to-end delivery-systeem voor elke unieke gebruiker, door het automatisch aanvoelen van prestaties en mogelijkheden in het datacenter.

Met Branch Repeater 5 biedt Citrix sneller toegang tot gevirtualiseerde applicaties voor gebruikers op afstand. Veel bedrijven hebben al aanzienlijk op kosten bespaard door applicaties en desktops te centraliseren in gevirtualiseerde datacenters. De volgende fase van it-consolidatie is het samenvoegen van servers die essentiële diensten leveren aan bijkantoren. Branch Repeater 5 versnelt de toegang tot gevirtualiseerde applicaties door het aantal gebruikerssessies binnen de onderneming te optimaliseren: zodoende komt er bandbreedte vrij voor extra gebruikers en applicaties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2863642). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×