Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VMware kondigt VMware View 3 aan

VMware, specialist in virtualisatieoplossingen van de desktop tot het datacenter, maakt bekend dat VMware View 3 voor virtuele desktop-automatisering beschibaar is. VMware View 3 stelt it-organisaties in staat om desktops als het ware los te koppelen van fysieke apparaten en locaties en een gepersonaliseerde view van de desktop, toepassingen en gegevens van gebruikers te creëren die naar de naam 'myView' luistert.

Gebruikers kunnen met het nieuwe VMware Viwe 3 van VMware op veilige wijze toegang tot hun desktop krijgen vanaf vrijwel elk apparaat en op elk gewenst moment. Door deze virtuele desktop-images te hosten in het datacenter met behulp van het brancheleidende virtualisatie- en beheerplatform VMware Infrastructure 3, stelt VMware View 3 het it-personeel in staat om op eenvoudige en veilige wijze duizenden virtuele desktops aan te leveren en te beheren tegen aanzienlijk lagere operationele kosten. VMware View 3 vormt een strategisch onderdeel van het vClient Initiative van VMware De VMware

View 3-productreeks is in twee edities verkrijgbaar. De Enterprise Edition omvat VMware Infrastructure Enterprise Edition en VMware View Manager 3, een flexibele desktopbeheerserver die it-beheerders in staat stelt om op snelle wijze desktops aan te leveren en de toegang van gebruikers tot deze desktops nauwlettend bewaakt. Premier Edition omvat VMware Infrastructure Enterprise Edition, VMware View Manager 3, VMware ThinApp voor agentloze virtualisatie van toepassingen en VMware View Composer, een nieuw product dat het it-personeel in staat stelt om op basis van één image meerdere virtuele desktops te creëren. Dit zorgt voor een snellere aanlevering van desktops en een reductie van de opslagvereisten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.