Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP Client Virtualisatie Software Portfolio

 

HP introduceert een software portfolio dat ervoor zorgt dat bedrijven migreren van traditionele desktop computing naar een gevirtualiseerde client omgeving. HP Virtual Client Essentials is een geavanceerd software portfolio met multimedia, brokering en streaming media oplossingen. De software is speciaal ontwikkeld voor optimale gebruikerservaringen in omgevingen met gevirtualiseerde clients zoals in geval van server-based computing.

HP's Virtual Client Essentials portfolio bestaat uit HP Remote Desktop Protocol (RDP) Enhancements en HP Remote Graphics Software, twee protocollen die zorgen voor een multimedia gebruikerservaring in gevirtualiseerde it-omgevingen. Het portfolio bevat daarnaast HP Session Allocation Manager (SAM) en HP Image Manager.

HP RDP Enhancements levert eenvoudige, out-of-the box multimedia en usb- device ondersteuning voor gebruikers die op HP thin clients met het Microsoft Remote Desktop Protocol gestandaardiseerd zijn. Het gebruiksgemak en de kwaliteit van de prestaties verbeteren en het aantal gebruikers per server wordt gemaximaliseerd, zegt de leverancier.

HP Remote Graphics Software (RGS) wordt door HP aanbevolen aan klanten die veilige, high-performance, collaboratieve remote desktop toegang tot de meest veeleisende multi-media en workstation applicaties nodig hebben. Het kan op iedere server of blade client in VMware datacenter omgevingen draaien en is beschikbaar voor flexibele en betaalbare nieuwe licentie tarieven, gebaseerd op het gebruikersplatform.

HP Session Allocation Manager (SAM) is administratieve software die netwerkverbindingen verdeeld en zorgt voor een naadloze verbinding van eindgebruikers met hun virtuele client omgeving. HP SAM is geoptimaliseerd voor gebruikers met heterogene virtuele client omgevingen, en biedt ondersteuning voor zowel virtuele als ‘bestaande' blade pc's.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2808328). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×