Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VMware introduceert Fusion 2.0

 

VMware, een belangrijke speler op het gebied van virtualisatieoplossingen van de desktop tot het datacenter, maakt de beschikbaarheid van VMware Fusion 2 bekend. De software bevat meer dan honderd nieuwe functies en verbeteringen en biedt Mac-gebruikers een meer geïntegreerde manier van werken met Windows op een Mac.

Door VMware Fusion 2.0 te gebruiken kunnen beginnende Mac-gebruikers eenvoudig hun Windows-toepassingen meenemen als zij overstappen naar Apples Mac. Gebaseerd op de bekroonde VMware Fusion 1.x en bijna een decennium van desktop virtualisatietechnologie is VMware Fusion volgens ontwikkelaar VMware de meest vooruitstrevende virtualisatiesoftware voor de Mac, die beschikbaar is.

Fusion slecht volgens de producent de barrières tussen Windows en Mac OS X en transformeert Windows-toepassingen, zodat zij zonder obstakels op een OS X werken precies zoals toepassingen, die speciaal voor OS X zijn gemaakt. Gebruikers kunnen ieder Mac-bestand met elke Windows-toepassing starten, data en mappen tussen Windows en Mac zonder problemen delen, Windows-toepassingen op aantal beeldschermen weergeven en gebruiken, en zelfs het Mac toetsenbord aanpassen zodat speciale toetsencombinaties van Windows-toepassingen functioneren.

VMware Fusion 2 maakt het gebruik van Windows op de Mac daarnaast veiliger door automatische snapshots van de virtuele machines in combinatie met een gratis jaarabonnement voor McAfee VirusScan Plus.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2724056). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×