Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Terremark Infinistructure met Cisco technologie

 

Terremark, leverancier van managed it-infrastructuurdiensten, introduceert zijn Infinistructure utility-computing platform met Cisco's virtualisatietechnologie. Het platform is gebaseerd op een Cisco IP-netwerkinfrastructuur.

Het Terremark Infinistructure platform is ontworpen om de economische en capaciteitsbeperkingen van traditionele infrastructuren op te lossen. Infinistructure's zakelijke server- en storage-infrastructuur combineert Terremark's eigen digitalOps service-management platform met virtualisatietechnologie van Cisco en andere bedrijven zodat een schaalbaar en flexibel computingplatform ontstaat. Met Infinistructure's on demand netwerk, storage en computingarchitectuur kunnen klanten een infrastructuur inrichten op basis van hun zakelijke behoeften.

De oplossing wordt volledig beheerd, levert directe netwerkverbindingen van een groot aantal operators en is aangesloten op de ESpanix en AMS-IX internet exchanges. Terremark Infinistructure platform integreert Cisco 7600 Series Routers, Cisco Catalyst 4900 en 3560 Series Switches en Cisco MDS multilayer san-switches.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2686730). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×