Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Citrix introduceert XenApp 5

 

Citrix Systems, specialist op het gebied van application delivery infrastructure, introduceert XenApp 5, de nieuwste versie van de bekende applicatievirtualisatie-oplossing. Deze versie van Citrix' vlaggenschipproduct (voorheen bekend als Presentation Server) is voor de ontwikkelaar een doorbraak in de prestaties en kosten van applicatievirtualisatie.

De nieuwste versie van Citrix XenApp biedt een aantal interessante verbeteringen ten opzichte van versie 4. Zo starten applicaties tot wel tien keer sneller op, waardoor het gebruikersgemak drastisch toeneemt en de kosten van applicatiebeheer worden teruggedrongen met meer dan 25 procent.

XenApp 5 maakt het voor gebruikers gemakkelijker om applicaties te centraliseren in het datacenter en ze als on-demand service te leveren naar zowel fysieke als virtuele desktops, zowel in combinatie met Citrix XenDesktop als bij apart gebruik, zowel voor offline als online. Deze benadering verbetert beveiliging en de productiviteit van eindgebruikers. Daarnaast kan het volgens de producent miljoenen euro's besparen ten opzichte van traditionele methodes van het installeren en beheren van applicaties.

XenApp is een belangrijke component van de Citrix Delivery Center productfamilie. In combinatie met Citrix XenDesktop en Citrix XenServer creëert XenApp een end-to-end virtualisatie-oplossing die zowel servers, applicaties als desktops omvat.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2683730). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×