Managed hosting door True

Virtualisatieoplossingen van Cisco

Netwerkspecialist Cisco brengt een aantal nieuwe producten en diensten op de markt om klanten te helpen bij het virtualiseren van hun datacenters. Hierdoor kunnen zij de efficiëntie van het datacenter verhogen, zowel operationeel als op het gebied van energieverbruik.

Het nieuwe aanbod moet ervoor zorgen dat het virtuele netwerk een efficiënt platform wordt voor levering van datacenterdiensten, zoals het versnellen, beveiligen en garanderen van een optimale applicatieperformance, en het organiseren van netwerken, servers en storage. Het platform reageert bovendien sneller en zorgt voor een maximale inzet van de beschikbare systemen.

De Cisco Datacenter 3.0-aankondiging omvat Cisco WAAS (Wide Area Application Services) software release 4.1 met hostingdiensten voor virtuele applicaties, verbeterde applicatieversnelling en video voor bijkantoren. Tweede element is Cisco ACE (Application Control Engine) software release 2.0 voor de ACE 4710 application switch. De release biedt 4 Gbps aan doorvoer, 2 Gbps aan compressie en maakt multimedia over een virtueel platform mogelijk. Cisco VFrame software release 1.2 zorgt voor end-to-end infrastructuurvoorziening met Cisco ACE en VMWare ESX. Tot slot zijn er nieuwe Cisco Data Center 3.0 programma's en diensten voor de ondersteuning van datacenterklanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.