Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VMware introduceert ThinApp 4.0

VMware kondigt VMware ThinApp 4 aan, een oplossing voor het virtualiseren van toepassingen die klanten in staat stelt om vrijwel alle mogelijke applicaties zonder conflicten op elke versie van Microsoft Windows te laten draaien. Zo kan men Internet Explorer 6 en Internet Explorer 7 probleemloos binnen één en hetzelfde besturingssysteem gebruiken.

ThinApp 4 van VMware is uitgerust met twee nieuwe belangrijke functies: Application Link en Application Sync. Application Link stelt wederzijds afhankelijke toepassingen (zoals Java, .NET, Internet Explorer en Office) in staat om met elkaar te communiceren. Op deze manier is het mogelijk om een einde te maken aan conflicten, de pakketgrootte voor toepassingen te reduceren, de bedrijfscontinuïteit te waarborgen en softwarelicenties te bewaken. Application Sync is in staat om updates op byteniveau (via http/htts) te streamen naar bedrijfskritische toepassingen van gebruikers die zich binnen en buiten de onderneming bevinden, en naar beheerde en niet-beheerde pc's waarop gevirtualiseerde toepassingen draaien.

Deze functies stellen dus gevirtualiseerde toepassingen in staat om met elkaar te communiceren en bieden de mogelijkheid om gevirtualiseerde toepassingen op afstand te actualiseren, waardoor het beheer van virtuele toepassingen sterk wordt vereenvoudigd. ThinApp breidt de brancheleidende desktopvirtualisatieproducten van VMware verder uit met beheermogelijkheden voor zowel pc's als toepassingen.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.