Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

EMC Smarts Application Discovery Manager 6.0

 

EMC presenteert Smarts Application Discovery Manager (ADM) 6.0, de nieuwste versie van EMC's application discovery en dependency mapping oplossing. In de nieuwe editie staat de volledige ondersteuning voor VMware gevirtualiseerde omgevingen centraal. Hiermee vergroot Smarts ADM 6.0 de zichtbaarheid en controle in fysieke -, gevirtualiseerde - en gecombineerde datacenters aanzienlijk.

Nieuw in Smarts ADM 6.0 is Smarts ADM ‘Virtual Listener'. Deze functie biedt managementcapaciteiten die het installeren van een agent per virtuele machine overbodig maken. Datacentermanagers hebben zo real-time inzicht in virtuele relaties. Dit helpt ze ondermeer bij de planvorming voor dataprotectie en disaster recovery voor VMware Site Recovery Manager en VMware Consolidated Backup. Door it-operations in staat te stellen automatisch wijzigingen in de configuratie op te sporen en te beheren en virtueel-fysieke relaties in de applicatie-infrastructuur inzichtelijk te maken is Smart ADM ook een aanvulling op VMware VirtualCenter.

Smarts ADM 6.0 gecombineerd met het eveneens nieuwe EMC IT Compliance Analyzer - Application Edition 1.1, biedt aanzienlijk meer controle over virtuele omgevingen. Zo helpt het met compliance binnen VMware implementatiestrategieën, VMware best practices en wettelijke vereisten zoals PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2571769). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×