Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Citrix breidt Citrix Delivery Center uit

 

Citrix Systems heeft zijn Delivery Center-productfamilie uitgebreid. Met virtualisatie- en netwerktechnologie veranderen gebruikers hun statische datacenter in een dynamisch delivery center voor de beste prestaties, beveiliging, kostenbesparingen en flexibiliteit.

De nieuwe Citrix Branch Repeater is een appliance die wordt ingezet tussen het datacenter en een nevenvestiging. Het product versterkt en verzendt applicaties naar nevenkantoren op een manier die vergelijkbaar is met digitale televisie repeaters die mediasignalen verzenden naar huizen in een bepaald gebied.

Verder zijn er de nieuwe Citrix Desktop Receiver en Citrix App Receiver. Deze software clients draaien bij de eindgebruiker en verzorgen de ontvangst en inzet van gecentraliseerde desktops en applicaties. De architectuur van de twee receivers ondersteunt plug-ins van bestaande Citrix-systemen en derden.

Gecombineerd met de rest van de Citrix Delivery Center-productfamilie bieden de drie nieuwe organisaties de mogelijkheid applicaties en desktops te centraliseren. Vanuit het hoofdkantoor worden deze vervolgens efficiënt en on-demand beschikbaar gesteld aan gebruikers op een willekeurige locatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2562834). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×