Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Marathon everRunVM voor Citrix XenServer

 

Raxco Software annonceert Marathon everRunVM voor Citrix XenServer. everRunVM zorgt hoge beschikbaarheid van server virtualisatie, is gecertificeerd door Citrix en biedt volgens de ontwikkelaar gebruikers de zekerheid van bescherming van bedrijfskritische data en applicaties.

MetMarathon everRunVM voor Citrix XenServer komt Raxco Software tegemoet aan de belangrijkste hindernis bij server virtualisatie, het gebrek aan een goede oplossing voor hoge beschikbaarheid van virtuele servers. De belangrijkste features van everRunVM zijn: Het voorkomen van gegevens verlies en downtime in een virtuele omgeving, het virtualiseren van bedrijfskritische applicaties en de hoge beschikbaarheid toegankelijk maken voor minder grote bedrijven.

Citrix XenServer is een dynamisch virtualisatie platform die applicatieservers kan virtualiseren op meerdere servers in een datacenter. everRunVM is volgens Marathon het eerste product voor een geautomatiseerde omgeving voor hoge beschikbaarheid en fouttolerantie. Het is volledig geïntegreerd met Citrix XenServer 4.1 Enterprise Edition.

De software is beschikbaar voor evaluatie op gekwalificeerde systemen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2543929). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×