Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Eerste XenServer-versies van Citrix

 

Citrix Systems introduceert Citrix XenServer 4.1 en Citrix XenServer Platinum Edition. Het zijn de eerste vernieuwingen binnen de servervirtualisatie productlijn sinds de definitieve overname van XenSource. Hiermee is XenServer de eerste oplossing op de markt voor zowel virtuele als fysieke servers.

De nieuwe versie van Citrix XenServer bevat meer dan vijftig nieuwe mogelijkheden waarmee het gebruiksgemak, de prestaties en de ondersteuning van enterprise storage-systemen verbeterd wordt. Daarnaast biedt XenServer specifieke optimalisatie voor Citrix XenApp (voorheen Citrix Presentation Server). Hierdoor hebben gebruikers de beschikking over een schaalbare, hoogwaardige oplossing voor Windows application delivery in een virtuele omgeving.

Citrix XenServer Platinum Edition heeft een aantal nieuwe, krachtige mogelijkheden die zowel virtuele als fysieke servers dynamisch aansturen. Dit vergroot de waarde van het product voor servers die oorspronkelijke workload images draaien. Daarnaast wordt de samenhang tussen servers binnen silo's zeker gesteld door tegelijkertijd te werken met één enkel standaard workload image. Het resultaat is een betere reactietijd van de apparatuur, een grotere flexibiliteit door het creëren van capaciteit wanneer dat nodig is en de mogelijkheid om disaster recovery en business continuity te beheren.

Citrix XenServer 4.1 is momenteel beschikbaar als bèta-versie via de website van Citrix en wordt officieel vrijgegeven in maart 2008. Citrix XenServer Platinum Edition staat voor het tweede kwartaal van 2008 op de agenda.
http://www.citrix.com/xenserver

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2360686). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×