Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Xerox komt met iGen4 Diamond Edition

 

Technologie waarmee je bedrijf winstgevend blijft, dat is waar grafische ondernemers op dit moment naar op zoek zijn. Xerox zegt aan deze vraag tegemoet te komen met de volgende generatie van het veelvuldig bekroonde iGen4 Platform: de Xerox iGen4 Diamond Edition.

Met de iGen4 Diamond Edition van Xerox is het programmeren van drukwerkopdrachten eenvoudiger en zijn de productie- en doorlooptijden nog sneller. Hierdoor kunnen grafimediabedrijven volgens de printerfabrikant een concurrentievoordeel behalen bij de productie van drukwerk zoals brochures, catalogi, tijdschriften en direct mail. De nieuwste iGen4-versie levert een nauwkeurige, maar vooral ook herhaalbare kleurenafdrukkwaliteit, zodat de eerste en laatste afdruk identiek zijn, een vereiste als je de vaak kritische huisstijlkleuren van opdrachtgevers consistent en herhaald wilt drukken.

Veel van de toevoegingen aan de iGen4 Diamond Edition komen overeen met de tijdbesparende, geautomatiseerde functies die ook beschikbaar zijn op de Xerox iGen 150 kleurenpers, inclusief de hoge capaciteit-uitleg voor het grootste papierformaat (660mm) en geavanceerd kleurbeheer. Mede dankzij de automatische inline fotospectraalmeting wordt de complexiteit, het handwerk en dus de subjectiviteit van het analyseren van kleur geëlimineerd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4708793). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×