Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OpenText komt met Tempo Social en Tempo Box

 

OpenText Tempo Social en Tempo Box

De OpenText Tempo productfamilie verbetert het sociaalzakelijke gebruik door veilig en compliant informatiebeheer te bieden. Tempo Social en Tempo Box zijn ontwikkeld om sociaal samenwerken en het veilig delen van informatie, in de OpenText Cloud en on-premise, eenvoudiger te maken. Tempo Social is een logische aanvulling op Tempo Box voor het veilig delen en synchroniseren van bestanden.

OpenText Tempo Social is een out of the box-oplossing met veiligheids-, compliance- en aanpassingsmogelijkheden op bedrijfsniveau. De oplossing beschikt over zowel een combinatie van activiteitenfeeds, communities en dashboards als over individuele en teamprofielen. Tempo Social ondersteunt bedrijven in hun behoefte aan het configureren van informatie binnen een standaard user experience. Tempo Social is nu beschikbaar in de cloud, als aanvulling op het bestaande on-premise aanbod.

Met OpenText Tempo Box kunnen gebruikers eenvoudig informatie synchroniseren, delen en opslaan op alle apparaten die zij gebruiken, zonder hierbij afbreuk te doen aan streng records management en veiligheid, zoals vastgelegd in het bedrijfsbeleid en in branchegerelateerde wet- en regelgeving. Tempo Box is nu beschikbaar als een cloud-gebaseerde oplossing waarin OpenText de implementatie en het beheer op zich neemt. De nieuwe Tempo Box, Cloud Edition, is een aanvulling op de eerder verschenen Tempo Box Express en Tempo Box content Server Edition. Dit zijn on-premise oplossingen voor klanten die de volledige controle willen hebben over de onderliggende content repository.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4615552). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×