Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HSO introduceert ConnectedWork

 

ConnectedWork

HSO introduceert een browser-gebaseerde werkplek die Microsoft en andere bedrijfsapplicaties integreert. Met ConnectedWork werken gebruikers in slechts één omgeving en worden alle handelingen automatisch doorgevoerd in de onderliggende systemen. Hierdoor worden zij productiever, zijn de processen geadministreerd en worden fouten geminimaliseerd.

Deze gepersonaliseerde werkplek, gebaseerd op onder andere Office 365, integreert de dagelijkse activiteiten van de gebruiker in één omgeving. Met ConnectedWork is het mogelijk om naast Microsoft Dynamics & Office-applicaties ook persoonlijke en andere bedrijfstoepassingen toe te voegen.

HSO ConnectedWork is meer dan een online werkplek die het mogelijk maakt om plaats-, tijd- en device-onafhankelijk te werken. De meerwaarde zit in het automatiseren van repeterende activiteiten en het verbinden van processen uit onderliggende bedrijfsapplicaties. Met ConnectedWork geeft HSO invulling aan de toenemende vraag van klanten naar innovatieve werkplekconcepten die voldoen aan de eisen van de huidige generatie medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5785963). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×