Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Youbahn introduceert match making app

Volledig online studentenuitzendbureau YOUBAHN lanceert match making app

Het digitale platform Youbahn komt met een app voor automatische job matching waarmee opdrachtgevers en studenten 24/7 met elkaar in contact kunnen komen. Bij deze nieuwe manier van uitzenden profiteren opdrachtgevers van hogere snelheid tegen lagere kosten. Studenten kunnen door middel van de app zelf bepalen waar, wanneer en hoe vaak ze willen werken.

Moderne technologie maakt YOUBAHN’s nieuwe manier van uitzenden mogelijk. Het online uitzendbureau werkt zonder kantoren en zonder intercedenten. Opdrachtgevers en studenten voeren zelf de regie middels de app. Naast de automatische job matching zijn alle relevante cao-afspraken en actuele wet- en regelgeving verwerkt in de app. Ook verloning en facturering is volledig geautomatiseerd.

De opdrachtgever kan bij plaatsing van een job zijn selectiecriteria aangeven. De app toont dan alle beschikbare studenten met de gevraagde competenties. De opdrachtgever heeft de mogelijkheid om zelf geschikte studenten uit te nodigen voor de job. Alle studenten in de database zijn vooraf gescreend en hebben een arbeidsovereenkomst met Youbahn getekend, waardoor ze direct voor de opdrachtgever aan de slag kunnen. Door de volledige digitalisering kan Youbahn efficiënt en transparant werken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.