Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Berichten sturen vanuit zorginstelling met SEM

 

SEM software

In het streven om patiënten in zorginstellingen zoals ziekenhuis, verpleegtehuis, aanleunwoningen et cetera de mogelijkheid te bieden om op een simpele wijze met het thuisfront te communiceren heeft Happy Software SEM op de markt gebracht. Aangezien zorg al duur genoeg is kunnen mensen als alternatief voor e-mailen, chatten, bellen en sociale netwerken nu ook gebruikmaken van deze gratis oplossing

De zorginstellingen krijgen van Happy Sopftware kosteloos het softwarepakket SEM waarmee patiënten eenvoudig berichten met familie en vrienden kunnen uitwisselen. Via een centrale webpagina kunnen berichten door familie en vrienden verstuurd worden. Het softwarepakket SEM (Simple Exchange Messages) bestaat uit een aantal componenten die samen de basis van dit softwaresysteem vormen. Met behulp van deze componenten kunnen berichten van en naar patiënten in zorginstellingen op een veilige manier verstuurd en ontvangen worden. SEM is gebaseerd op het client/server model.

Een groot voordeel van client/server technologie is onder andere dat het ook berichten naar offline clients kan sturen. Belangrijkste kenmerken van het pakket zijn: client/server technologie, meer dan duizend gelijktijdige verbindingen (afhankelijk van server configuratie), versturen berichten naar offline gebruikers, gebruikers authenticatie via wachtwoord, berichtenarchief aan de client kant, zoeken van berichten, sterke encryptie van netwerk verkeer en netwerk data compressie. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4656881). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×