Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Compuware lanceert nieuwe versie Uniface

modernisering_van_applicaties

Compuware introduceert Uniface 9.6, waarmee organisaties makkelijker applicaties kunnen moderniseren en Web 2.0-applicaties kunnen ontwikkelen. Tevens is Uniface University en Uniface TV verder uitgebreid om de productiviteit van ontwikkelaars te verhogen en het makkelijker is om te gebruiken.

Organisaties werken hard aan het moderniseren van applicaties, waaronder traditionele applicaties voor gegevensinvoer, maar ook Web 2.0-applicaties. Het moderniseren van bestaande applicaties is de meest kosteneffectieve en productieve manier voor organisaties om aan de behoefte aan rijkere en meer innovatieve applicaties te voldoen.

Voortbordurend op de al bestaande uitgebreide web-ontwikkelmogelijkheden, maakt Uniface 9.6 het nu ook mogelijk om html 5 te gebruiken in client/server-applicaties. Dit biedt veel nieuwe opties waaronder het kunnen integreren van een website in een client/server-applicatie door middel van de JavaScript-mogelijkheden in Uniface. De gebruikerservaring van Uniface-applicaties kan nog beter worden door het gebruik van de nieuwe functionaliteit om html-elementen dynamisch op te maken.

Naast de introductie van Uniface 9.6 is ook het Uniface-opleidingsprogramma verder uitgebreid met verbeterde klantondersteuning, applicatiemigratiehulp- en trainingsprogramma’s. Met name Uniface University en Uniface TV zijn verder verbeterd om klanten makkelijk en snel kennis te laten maken met de middelen en technieken van Uniface en voor nieuwe gebruikers het aantrekkelijker te maken om in te stappen.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.