Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Micro Focus helpt ombouwen mainframesoftware

 

De Enterprise Developer Personal Edition van Micro Focus is een gratis geïntegreerde ontwikkelomgeving waarin IBM mainframe applicaties gemakkelijk gemoderniseerd, gebouwd en verbeterd kunnen worden. Binnen de Personal Enterprise Developer kan er gebruik gemaakt worden van Eclipse en Visual Studio. De Personal Edition is een snel-start ‘lite’ versie van het Enterprise Developer product.

De Micro Focus Personal Edition wordt geleverd met een Cobol-bewerker en syntax controle om op een eenvoudige manier mainframeapplicaties te moderniseren, ontwikkelen en onderhouden. De Enterprise Developer Team Edition is een team gebaseerde omgeving waarmee ontwikkelaars op hun eigen pc mainframeapplicaties kunnen onderhouden, ontwikkelen, compileren, debuggen en testen.

In aansluiting op de introductie van softwareoplossing organiseert Micro Focus op woensdag 12 december een gratis workshop over de Enterprise Developer. Op deze dag vertellen experts wat de Enterprise Developer voor het mainframe betekent. Bovendien wordt de gratis versie van de Enterprise Developer Personal Edition uitgedeeld.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4598594). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×