Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Werken met SMART requirements

Training

Het werken met SMART requirements helpt je om op het juiste niveau de requirements te verzamelen en tot de beste oplossing te komen. Het maakt duidelijk hoe je vraag en aanbod op elkaar afstemt en hoe je de 'klantverwachting' bewaakt tijdens het gehele ontwikkelproces. Deze training is bedoeld voor iedereen die de juiste requirements wil verzamelen, SMART wil formuleren en dit praktisch willen oefenen.

De modulaire opbouw van de training is als volgt:

Wat wil je? – Als je niet goed kunt aangeven wat je wilt, kan je moeilijk worden geholpen. Aan de hand van een aantal praktische richtlijnen leer je concreet invulling te geven aan de S van SMART. Met deze eisen kun je helder en expliciet communiceren over wat je van de oplossing verwacht en met welke kaders (tijd en geld) rekening moet worden gehouden.

Wat is de beste keuze? – Weten wat je wilt is één, maar het vinden van een passende oplossing is twee! Leer hoe je invulling geeft aan de R en T van SMART. Je kunt een weloverwogen keuze maken op basis van de eisen en weet hoe je een optimum vindt tussen de gewenste kwaliteit en de beschikbare middelen (doorlooptijd, capaciteit en geld).

Wat krijg je? – Een goed begin is het halve werk, maar het werk moet nog steeds goed worden uitgevoerd. Leer hoe je invulling geeft aan de M en A van SMART. Zet de beschikbare tijd en geld op doelmatig in om de kans van slagen zo groot mogelijk te maken. Je weet hoe tijd, geld en kwaliteit in balans blijven en je weet wat nodig is om aan de klantverwachting te blijven voldoen.

Elke module is samengesteld uit twee dagdelen. Tijdens elke module wordt theorie afgewisseld met een mix aan werkvormen, waaronder praktijkcases, levendige discussies en ‘vraag en antwoord’- spellen. Op deze manier verkrijgt de deelnemer op een interactieve en praktische manier inzicht in de theorie en achtergronden. De training is als geheel te volgen, maar er bestaat ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een specifieke module.De training duurt drie dagen.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.