Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OutSystems komt met All-in-One Agile Suite

De All-in-One Agile Suite van OutSystems is een omgeving waarmee ontwikkelaars web 2.0-toepassingen volgens de Agile-methode kunnen ontwikkelen, leveren, beheren en aanpassen.

Het pakket geeft gebruikers toegang tot het Agile Platform en Agile Network. Het bijbehorende All-in-One Agile Platform 4.2 web 2.0-applicaties worden gemaakt met behulp van Ajax. Dit product komt beschikbaar in de versies basic, professional en enterprise.

Het Agile Network is een zelfbedieningsportaal. Dit portal biedt projectmanagementtoepassingen, online trainingen en een online kenniscentrum. Het portaal is niet alleen toegankelijk voor ontwikkelaars, maar ook voor eindgebruikers.

De suite werkt met de embedded change technologie, een geautomatiseerd mechanisme om feedback en wensen van klanten te verzamelen, te structureren en te verwerken. Gebruikers kunnen het onderdeel in de applicatie dat ze anders willen zien aanklikken en commentaar toevoegen. Deze feedback is direct beschikbaar voor projectmanagers en ontwikkelaars.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.