Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe versie Xerox FreeFlow workflow software suite

Xerox introduceert een nieuwe versie aan van de FreeFlow software en hardware suite. Deze automatiseert een aantal belangrijke stappen uit het huidige prepress proces. Printleveranciers zijn daardoor in staat om meer opdrachten door het productieproces te leiden met een minimum aan operatortaken.

De nieuwste versie van de Xerox FreeFlow workflow software suite bevat drie nieuwe onderdelen met specifieke functionaliteiten. FreeFlow Print Server versie 7 biedt meer mogelijkheden voor kleurbeheer, een gebruikersvriendelijke interface voor eenvoudige opdrachtverwerking en security mogelijkheden die op maat instelbaar zijn.

Het tweede nieuwe element, FreeFlow Output Manager software versie 7, stelt gebruikers in staat om documenten te scannen en deze naar een remote multifunctionele printer (mfp) of een geschikte productieprinter te sturen voor het verwerken van grotere oplagen of een speciale afwerking.

Met FreeFlow Express to Print software tenslotte kunnen veel voorkomende opdrachten en routinetaken worden geautomatiseerd, zodat grafimediabedrijven de productiviteit kunnen verhogen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.