Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ericsson brengt Evolved Packet Core-portfolio

 

Om operators te ondersteunen bij het introduceren van LTE-netwerken brengt Ericsson het Evolved Packet Core (SAE/EPC)-portfolio. Dit aanbod is gebaseerd op Ericssons bestaande packet core-producten en voorzien van belangrijke software-upgrades. Hiermee minimaliseren operators hun investeringen en is een overgang naar de nieuwe LTE-technologie gegarandeerd.

Een drijvende kracht achter de Evolved Packet Core (SAE/EPC) netwerkarchitectuur, is de snelle groei van mobiel breedband. Dit stelt hogere eisen aan de prestaties en efficiency van het core netwerk. Het Evolved Packet Core-portfolio bevat SGSN/MME en Mobile Packet Gateway software-upgrades van respectievelijk de bestaande SGSN- en GGSN-producten en de nieuwe Converged Packet Gateway (CPG), gericht op een nieuw geconvergeerd breedbandsegment. De CPG is gebaseerd op het SmartEdge-platform en levert breedbanddiensten voor zowel vast- als mobiel verkeer in het core netwerk.

Met de introductie wil Ericsson zijn leiderschap bewijzen in next generation breedbandnetwerken met een uitgebreid IP-gebaseerd portfolio. Het bedrijf biedt daartoe LTE radio base stations, Evolved Packet Core netwerken (SAE/EPC), IP/ Ethernet-gebaseerde mobile backhaul en multimediacommunicatie met IMS.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2870326). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×