Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Documentbeheer in Sharepoint met Wisdom

 

GeOne introduceert het document beheersysteem Wisdom op de Benelux-markt. Het managen van documenten en Outlook berichten in Sharepoint biedt met Wde oplossing van GeOne dezelfde gebruikerservaring als Windows Explorer en is in de Nederlandse taal beschikbaar.

Het geïntroduceerdedocument beheersysteem Wisdom is volgens leverancier GeOne gelijkwaardig aan de traditionele document management-oplossingen, maar het beschikt daarnaast over de extra flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van Microsoft Sharepoint.

Door de boomstructuur wordt het beheer van bestanden in Sharepoint net zo eenvoudig als het werken met Windows Explorer. Wisdom ondersteunt het `drag and drop` mechanisme voor het opslaan van e-mail berichten en bijlagen, verplaatsen en kopiëren van (pdf-) bestanden en het uploaden van bestanden vanuit de eigen omgeving.

Wisdom is geïntegreerd met onder andere Word, Excel, Outlook en Adobe (pdf). Verder zorgt WISDOM voor een consistente opslag van metadata en maakt het gebruik van het innovatieve Sharepoint 2007 Search voor het effectief zoeken naar documenten en files.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2860039). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×