Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Open Text introduceert nieuwe Fax Server

 

Open Text Corporation, specialist in enterprise content management (ecm), introduceert een nieuwe release van de Open Text Fax Server. De nieuwste versie van fax- en document afleveringsoftware heeft nieuwe mogelijkheden om klanten te helpen bij het verlagen van installatie- en onderhoudskosten. De organisatie heeft daarnaast een update ontwikkeld voor de Open Text Fax Server Connector voor Microsoft Office SharePoint Server 2007, een uitgebreide documentopslag en -afleveringsoplossing voor SharePoint.

Door de overname van Captaris kan Open Text belangrijke functionaliteiten voor het omzetten van grote hoeveelheden papieren documenten naar elektronische vorm toevoegen aan het eigen ecm-platform. Hierdoor kunnen ze vervolgens eenvoudig worden beheerd door de ecm-oplossingen van Open Text die werken op SAP of Oracle erp-systemen.

De fax server producten bieden een krachtig platform voor documentaflevering. Klanten kunnen honderden of zelfs duizenden aankooporders, ontvangstbewijzen of facturen vanuit Oracle of SAP in enkele seconden faxen. Sommige grote klanten van Open Text gebruiken de oplossing om meer dan 100.000 documenten per maand te faxen. De nieuwe product updates bieden klanten betrouwbare en krachtige faxsoftware oplossingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2812137). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×