Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

King Enterprise voor de grotere MKB-bedrijven

King Business Software is een bekendsoftware-pakket voor de financiële en logistieke automatisering in het midden- en kleinbedrijf (mkb). Speciaal voor de grotere mkb'ers (tot honderd werknemers) is er nu King Enterprise, een compleet softwarepakket dat voldoet aan alle eisen die grotere bedrijven stellen aan financiële en logistieke software.

Midden- en kleinbedrijven tot honderd werknemers kunnen hun financiële zaken vanaf nu aan met het softwarepakket King Enterprise van King Business Software. Het pakket heeft alle pluspunten van de kleinere King-pakketten behouden. Zo is King Enterprise uitgebreid, stabiel, betrouwbaar en heeft het een prima prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast kent King Enterprise een voor deze markt overzichtelijk implementatietraject.

King heeft ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en ondersteunen van financiële en logistieke software. Dankzij de voortdurende ontwikkeling is King een bekende naam in het mkb. King is zelf ook een mkb'er en weet dus wat dit soort ondernemingen nodig hebben.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.