Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NetScaler 9 halveert datacenter-kosten

 

Citrix Systems, specialist op het gebied van application delivery infrastructure, komt met Citrix NetScaler 9. Deze oplossing zorgt voor een verbetering van de efficiëntie en total cost of ownership (TCO) van webapplicaties.

Steeds meer organisaties draaien een toenemend aantal webapplicaties in hun datacenters. Naar schatting geven zij 50 procent te veel uit aan het draaiend houden van deze applicaties, vanwege een uiterst inefficiënte inzet van servers en het netwerk. NetScaler 9 voorkomt dit zegt producent Citrix. De oplossing combineert optimalisatietechnologie met nieuwe applicatie-intelligentie.

Hierdoor wordt per webapplicatie automatisch een optimale configuratie aanbevolen. NetScaler 9 verlaagt zo de kosten van het beschikbaar stellen van webapplicaties als Microsoft Office Sharepoint Server 2007, Oracle E-Business Suite en SAP-oplossingen met maximaal 50 procent. Niemand van de bestaande networking- en server infrastructure-teams hoeft hiervoor applicatie-expert te worden.

NetScaler 9 is onderdeel van de Citrix Delivery Center productfamilie en kan los worden ingezet of in combinatie met de andere onderdelen van het Delivery Center. Het maakt datacenters op een dynamische manier geschikt voor de complexe benodigdheden van Web 2.0, soa en andere moderne applicaties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2797935). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×