Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Digital prototyping online tool

 

De Aberdeen Group, onderdeel van Harte-Hanks, introduceert in samenwerking met Autodesk een nieuwe digital prototyping online assessment tool. Digital prototyping-software wordt onder andere gebruikt om realistische 3D-simulaties te maken, waardoor de gebruiker van de software een product kan analyseren, optimaliseren en valideren voordat het gefabriceerd is. Op deze manier kan het benodigde aantal fysieke prototypes tot een minimum beperkt worden.

De online assessment tool van de Aberdeen Group en Autodesk stelt bedrijven in staat hun grootste uitdagingen op het gebied van productontwikkeling in kaart te brengen en hun ontwerpen te toetsen aan de geldende industriële maatstaven. De tool geeft bovendien de potentiële tijd- en kostenbesparingen weer die door het volgen van best-in-class-praktijken gerealiseerd kunnen worden. Het eenvoudige beoordelingsprogramma, dat gebaseerd is op Aberdeens PACE-onderzoeksmethodologie, analyseert het productontwikkelingsproces van een bedrijf en brengt in kaart op welk onderdeel het proces uitblinkt en waar nog winst te behalen valt.

De online-beoordeling duurt slechts 10-minuten. De gebruikers van de online tool ontvangen vervolgens een overzicht waarin staat hoe hun productontwikkelingsproces presteert ten opzichte van dat van andere bedrijven en hoe het eventueel verbeterd kan worden. De tool doet aanbevelingen op basis van eerder Aberdeen-onderzoek, dat de best pratices van vooraanstaande bedrijven op het gebied van design en engineering in kaart heeft gebracht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2795864). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×