Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Metacom 8.1 open ERP-systeem voor de bouw

 

Van Meijel Automatisering heeft een nieuwe versie van Metacom, het bedrijfsinformatiesysteem voor de bouw en aanverwante sectoren, op de markt gebracht. Metacom 8.1 is gebaseerd op open standaarden. Daardoor krijgen gebruikers niet alleen de beschikking over een up-to-date systeem, maar kunnen ze ook eenvoudig informatie uitwisselen met systemen, die door opdrachtgevers, partners en toeleveranciers gebruikt worden.

Openheid was voor Van Meijel Automatisering de basisgedachte bij de ontwikkeling van Metacom 8.1. De nieuwe Metalogic-technologie maakt het mogelijk om zonder technische en functionele databasekennis snel rapportages en webservices te definiëren. Het resultaat is een goede en eenvoudige toegang tot alle data in Metacom. Die data kunnen gebruikt worden voor rapportages, business intelligence toepassingen of voor de uitwisseling van data met andere systemen. Naast deze uitbreiding zijn er tal van functionele verbeteringen en uitbreidingen in Metacom aangebracht, die het dagelijks gebruik eenvoudiger en efficiënter maken.

Een belangrijke verandering in Metacom 8.1 ten opzichte van versie 7 zit in de onderliggende technologie. Die is namelijk totaal vernieuwd en gebaseerd op Progress OpenEdge 10. Metacom 8.1 ondersteunt vrijwel alle platforms zoals Window XP en Vista, Unix en Linux, die tegenwoordig in organisaties gebruikt worden, maar ook 64 bits technologie zoals Itanium-systemen. Met behulp van webservices en de Enterprise Services Bus (ESB) kunnen eenvoudig koppelingen met andere systemen gerealiseerd worden. Door het systeem zo open mogelijk te maken, kan Metacom gemakkelijk informatie uitwisselen met andere systemen, die in de bouwsector gebruikt worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2793819). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×