Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

uniPaaS versie 1.5 met .NET Rich Internet Client

 

Magic Software Enterprises, leverancier van applicatieplatform-, bedrijfs- en procesintegratieoplossingen, introduceert uniPaaS versie 1.5, het nieuwe vlaggenschip van de Rich Internet Application (RIA) en het SaaS Enabled Application Platform (SEAP) van het bedrijf. Deze versie kan relevant zijn voor organisaties in tijden van economische onzekerheid.

UniPaaS van Magic Software Enterprises stelt ontwikkelaars in staat snel en eenvoudig te ontwikkelen en te implementeren zodat softwareontwikkeling kan bijdragen aan de optimalisatie van het bedrijfsproces. De nieuwe release 1.5 bevat een hulpprogramma voor de migratie van legacy-applicatieversies en een native .NET Rich Internet Application Client waarmee gebruikers de mogelijkheden van .NET optimaal kunnen benutten.

De oplossing is geschikt voor mobiele, field service-, supply chain- en verticale bedrijfsapplicaties. It-afdelingen en ISV's kunnen nu rich internetbedrijfsapplicaties creëren die eenvoudig legacy-apllicaties moderniseren. Zo kunnen mobiele gebruikers bereikt worden en partners in een supply chain verbonden worden.

uniPaaS beschikt over één enkel ontwikkelparadigma dat automatisch zorgt voor de client- en server-partities. Zonder de noodzaak om verschillende client- en server-paradigma's te volgen en deze expliciet te installeren, wordt de total-cost-of-ownership (TCO) gedrukt. Het kan in meerdere modi geïmplementeerd worden - zowel on-premise als on-demand. Gebruikers kunnen vlot wisselen tussen RIA en client/server zonder dat ze daarvoor opnieuw hun applicatie moeten schrijven.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2793056). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.