Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Telewerkoplossing van e-PrivateOffice

De zakelijke markt kan veilig online chatten, video-conferencing, samen browsen en documenten delen met het E-SRTC Suite. Dit product van het Amerikaanse CollabWorx wordt in Nederland op de markt gebracht door e-PrivateOffice.

e-PrivateOffice introduceert E-SRTC Suite van het Amerikaanse CollabWorx. Belangrijkste kenmerken van deze online samenwerkingssoftware zijn volgens de distributeur de hoge mate van beveiliging, de snelheid en de praktisch onbegrensde schaalbaarheid. De veiligheid wordt gewaarborgd door het toepassen van hoogwaardige encryptie en het genereren van persoonlijke hardwaresleutels voor alle gebruikers. In de VS is de CollabWorx software inmiddels gecertificeerd door het Pentagon en wordt de oplossing gebruikt door het leger, de FBI en NASA.

E-SRTC werkt met een centrale verbindingsserver. Daardoor wordt er aanmerkelijk minder minder bandbreedte gebruikt dan bij traditionele peer-to-peer samenwerkingsoftware. Daarnaast ondersteunt de oplossing honderden gebruikers gelijktijdig online ondersteunen, zodat professioneel en effectief samenwerken overal ter wereld mogelijk is.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.