Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Winvision versie 3.2 Digitaal Portfolio

 

Leverancier, adviseur en ontwikkelaar van ict-oplossingen op basis van Microsoft-technologie, Winvision, introduceert versie 3.2 van Digitaal Portfolio (DPF), een krachtige, op Microsoft Windows SharePoint Services gebaseerde toepassing voor het ontwikkelen en vastleggen van competenties. De nieuwe versie ondersteunt onder andere een veel breder scala aan competentiestructuren en/of functieprofielen, biedt ruimere mogelijkheden voor feedback en reflectie en is gebruikersvriendelijker.

Winvision heeft Digitaal Portfolio op een aantal punten sterk uitgebreid en verbeterd. Tot de vernieuwingen behoren onder meer ondersteuning voor een breder scala aan competentiestructuren en werkprocessen, de mogelijkheid dat gebruikers nu ook medestudenten/collega's om feedback op specifieke competenties kunnen vragen en eigen reflecties over hun ontwikkeling toevoegen. Op basis van de beoordelingen door experts en medestudenten/collega's en de eigen reflecties kunnen gebruikers nu inzichtelijke, grafische rapportages maken.

In Digitaal Portfolio 3.2 wordt alle data verzameld in een database, waardoor informatie veel eenvoudiger en sneller is terug te vinden. Ook de gebruikersvriendelijkheid van de toepassing is verbeterd, waardoor informatie sneller en eenvoudiger ingevoerd en beheerd kan worden.

DPF geeft studenten/medewerkers de beschikking een eigen, persoonlijke, webgebaseerde map waarin zij hun competenties, werkervaring, gevolgde trainingen, bijscholingen en cursussen en behaalde resultaten kunnen bijhouden. Als onderbouwing van hun competenties kunnen zij hieraan werkstukken, scripties, onderzoeken, stages en dergelijke toevoegen in de vorm van bijvoorbeeld Word-, Excel-, PowerPoint-, video- of audiobestanden of het opnemen van informatie vanuit het web zoals YouTube en andere toepassingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2787227). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×