Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Bull System Manager voor BIO Datacenter

Dienstverlenen en hard- en softwareleverancier Bull introduceert een softwareoplossing die it-beheerders helpt bij het operationele beheer van homogene en heterogene it-omgevingen. Bull System Manager (BSM) sluit aan bij Bulls Bio Datacenter-initiatief door de mogelijkheid heterogene serveromgevingen te beheren vanuit één centraal punt.

De nieuwe beheeroplossing Bull System Manager van dienstverlener Bull versterkt datacenterinfrastructuren doordat volledig aan service level agreements (sla's) wordt voldaan dankzij gestructureerde en geautomatiseerde processen. Het is onderdeel van Bulls Bio Datacenter-filosofie.

Bio Datacenter is een nieuwe aanpak voor datacenters. De focus ligt hierbij op belangrijke doelen zoals het implementeren van operationele processen en adoptie van efficiënte topologie via een juiste balans tussen virtualisatie en consolidatie. Daarnaast is er veel aandacht voor de inzet van energiezuinige technologieën die gebruikmaken van de nieuwste server- en storage-ontwerpen.

Belangrijkste kenmerken van BSM zijn de integratie met Open Source-softwarecomponenten, de geautomatiseerde beheertaken en centraal beheer. BSM is daarnaast geschikt voor virtualisatie en een krachtige, schaalbare beheeroplossing. BSM vereenvoudigt het beheer van Bull StoreWay storagesystemen en Bull Escala-, NovaScale- en blade-servers, en verbetert de systeembeschikbaarheid. BSM kan eenvoudig worden geïntegreerd in grote, zakelijke beheerplatformen zoals Bull Open Master, HP OpenView, CA Unicenter en IBM Tivoli via Common Information Model (CIM) en Simple Network Management Protocol (SNMP).

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.