Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cadac Group Organice Solution Accelerator

 

De Cadac Group, een Microsoft Gold Certified Partner en ontwikkelaar van op SharePoint gebaseerde engineering document management oplossingen, komt met de Organice Solution Accelerator. Deze helpt klanten hun SharePoint document management oplossing sneller in te voeren en voegt waardevolle extra functionaliteit voor documentbeheer toe.

De Organice Solution Accelerator van Cadac Group biedt een gestandaardiseerde en toch flexibele SharePoint engineering document management oplossing voor architecten, ingenieursbureaus en aannemers (de bouw) en andere project geörienteerde engineering bedrijven, die gebaseerd is op praktijkervaring. Het versnelt het implementatie proces door automatisch de benodigde SharePoint en Organice instellingen en tools uit te rollen.

Een site provisioning tool helpt project managers eenvoudig nieuwe project sites te creëren, zonder dat hiervoor een SharePoint-expert nodig is.
De aanwezige site templates zijn gebaseerd op praktijkvoorbeelden en bieden een efficiente omgeving om project documenten te beheren en samen te werken met project partners. Indien nodig kunnen sites automatisch geschikt worden gemaakt voor Organice Transmit om project documenten te distribueren via verzendlijsten.

Voor klanten die hun SharePoint document management functionaliteit willen uitbreiden, biedt de Organice Solution Accelerator extra functionaliteit in Document Numbering en Rule Based Item Security. Met Document Numbering kunnen automatisch document nummers worden gegenereerd volgens bedrijfsregels. Rule Based Item Security kan worden ingezet om de toegang tot items verdergaand te regelen, waar de standaard security van SharePoint gebaseerd op gebruikersrollen te kort schiet.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2780674). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×