Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Progress breidt OpenEdge-ontwikkelplatform uit

 

Progress Software Corporation introduceert versie 10.2A van Progress OpenEdge-applicatieontwikkelplatform. De nieuwe versie biedt gebruikers en applicatiepartners nieuwe gui-mogelijkheden (grafische gebruikers interface). Hiermee is een op Microsoft .NET gebaseerde gui direct op te nemen in het OpenEdge-ontwikkelplatform, zonder training of extra kennis van .NET.

Progress OpenEdge is een geïntegreerd platform voor ontwikkeling, inzet en beheer van op standaarden gebaseerde, servicegeoriënteerde bedrijfsapplicaties. De nieuwste versie van OpenEdge stelt ontwikkelaars in staat applicaties uit te breiden en tegelijkertijd te profiteren van functionaliteit die al ontwikkeld is.

Naast OpenEdge breidt Progress ook OpenEdge Architect uit. Deze op Eclipse gebaseerde ontwikkelomgeving is nu naadloos te integreren met Progress Sonic Workbench, de op Eclipse gebaseerde soa-toolset. Deze toolset kan worden toegepast bij het modelleren, configureren, testen en inzetten van processen en diensten met de Progress Sonic ESB-productfamilie. Door deze nauwere integratie kunnen ontwikkelaars eenvoudiger applicaties creëren met OpenEdge, die ook direct inzetbaar zijn in een soa-omgeving.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2780643). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×