Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe versie Kodak Capture Pro Software

 

Kodak brengt een nieuwe versie van Capture Pro Software op de markt. Deze biedt een intuïtieve grafische gebruikersinterface waarmee gebruikers scanners van bekende merken kunnen bedienen. Dit maakt het mogelijk documenten efficiënter te digitaliseren. Capture Pro Software versie 1.1 heeft volgens ontwikkelaar Kodak alles in zich om uit te groeien tot de nieuwe zakelijke standaard voor scannen.

Bedrijven hebben behoefte aan een uitgebreide en schaalbare oplossing voor het digitaliseren van documenten. Een oplossing moet integreren met hun bestaande scanners en de efficiëntie en productiviteit van hun scanprocessen optimaliseren. Kodak wil met Capture Pro Software versie 1.1 een oplossing bieden.

De nieuwe software ondersteunt rond de honderdvijftig scanners van andere fabrikanten met ISIS-stuurprogramma's en VRS en heeft daarnaast ook een nieuwe werkbalk. Deze maakt het digitaliseren met Kodak-scanners nog efficiënter. Via een multimedia-trainingsprogramma kunnen gebruikers de software installeren. Ook leren ze hiermee hoe ze Capture Pro Software optimaal kunnen inzetten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2765501). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×