Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Multi-muis-toetsenbord-software TeamPlayer 2.0

 

WunderWorks brengt een gratis downloadbare versie van de multi-muis-toetsenbord-software TeamPlayer uit. Meerdere gebruikers kunnen met TeamPlayer 2.0 samenwerken op een standaard Windows-computer. De software werkt met meerdere muizen en toetsenborden of andere invoerapparaten in alle bestaande software.

Samen met een aantal onderzoeksinstituten en universiteiten ontwikkelde WunderWorks, leverancier van multi-user software aan IBM, Barco en andere multinationals, de kennis en software die het mogelijk maakt met meerdere gebruikers samen te werken op één pc. Zowel bij zakelijke bijeenkomsten, educatieve activiteiten als creatieve sessies kan TeamPlayer goed ingezet worden.

Je bent niet meer afhankelijk van die ene persoon met muis en toetsenbord, maar kunt nu tegelijkertijd aan de slag in elk soort software. Zelfs het digitale schoolbord kan als invoerapparaat gebruikt worden, naast de extra muizen of tablets die je aansluit. Brainstorm groepen hebben geen memo's of flip-overs meer nodig simpelweg door een extra muis op de pc aan te sluiten.

De Teamplayer 2.0 beta is direct beschikbaar, maar WunderWorks voegt maandelijks nieuwe functies toe, waaronder multi-user white-boarding, een Sandbox - waarmee je zelf eenvoudig multi-user applicaties maakt -, leraar-modules en zelfs een on-line bruikbare versie. Andere releases zoals de BrainStorm-toepassing en een PowerPoint plug-in staan gepland voor december 2008.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2763057). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.