Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Backbase Enterprise Ajax ondersteunt Adobe AIR

 

Backbase, The Ajax Company, heeft ondersteuning voor Adobe AI toegevoegd aan zijn ontwikkelset voor ‘rich internet applications' (ria's), Backbase Enterprise Ajax. Adobe AIR is een nieuwe runtime-omgeving die veelzijdige en geïntegreerde toepassingen mogelijk maakt op desktop-computers met verschillende besturingssystemen, verbonden met internet.

Applicaties, gemaakt met Backbase Enterprise Ajax en in gebruikgenomen op Adobe AIR, kunnen nu toegang krijgen tot acties en bestandssystemen op de desktop, tot klemborden, knippen en plakken en systeem- en andere meldingen. Ze kunnen informatie lokaal opslaan en ook offline werken. De combinatie van Backbase Enterprise Ajax en Adobe AIR geeft webapplicatie-ontwikkelaars de mogelijkheid het bereik van hun Ajax-oplossingen tot aan de desktop uit te strekken.

Ontwikkelaars profiteren daarnaast van de nieuwe integratiemogelijkheden, omdat zij nu één enkel platform kunnen gebruiken om zowel online- als desktop-applicaties te bouwen. Backbase Enterprise Ajax biedt een volledige oplossing van begin tot eind voor het Door een intuïtieve interface, de eenvoudig te gebruiken Ajax-tags en een uitgebreide bibliotheek van widgets, bevordert Backbase de productiviteit van de ontwikkelaar. De aanlooptijden van Ajax-projecten wordt verkort en bestaande it-investeringen beter benut, meldt Backbase in het persbericht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2549306). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×