Managed hosting door True

Backbase Enterprise Ajax 4.2

Backbase introduceert Enterprise Ajax 4.2, een nieuwe versie van zijn Ajax framework. Dit framework ondersteunt een veelvoud aan ontwikkelmethoden en -instrumenten. Volgens Backbase kan de ontwikkelaar zo zelf precies kiezen hoe en waarmee hij werkt. Ook is het framework op veel punten verbeterd.

Versie 4.2 van Backbase Enterprise Ajax is beschikbaar. "Backbase Enterprise Ajax 4.2 maakt het mogelijk voor ontwikkelaars om productiever te zijn doordat ze Enterprise-applicaties kunnen maken met veel minder code", aldus Gerbert Kaandorp, chief technical officer van Backbase. "Ontwikkelaars kunnen hun favoriete ontwikkelmethoden kiezen." Ze kunnen kiezen tussen zware en lichtgewicht Ajax-functionaliteit, tussen CSS en Xpath. tussen JavaScript en tag-gebaseerd ontwikkelen, tussen JSON en XML, tussen ‘native widgets' en 3rd party widgets en tussen online en offline rich internet applications.
Backbase Enterprise Ajax 4.2 wordt geleverd met een gratis Community License voor ontwikkelen en implementeren tot op maximaal twee server-cpu's. Een zakelijke licentie voor bedrijven die meer cpu's of professionele ondersteuning nodig hebben is tegen betaling beschikbaar.

Zie: http://bdn.backbase.com/4.2/client/whatsnew

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.