Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Metamorfose Apple Aperture 2

 

Het fotobewerking en -beheerpakket Aperture van Apple wordt opgevolgd door versie 2. Aperture 2 biedt een verbeterde interface, snellere bladermogelijkheden en krachtigere beeldverwerkingstechnologie.

Apple introduceert Aperture 2, een upgrade van de bestaande software voor fotobewerking en -beheer met meer dan honderd nieuwe functies, die het programma sneller, gebruiksvriendelijker en krachtiger maken. Aperture 2 heeft een gestroomlijnde gebruikersinterface en een geheel nieuwe beeldverwerkingsengine en bevat nieuwe hulpmiddelen voor uitlichting van focuspunten, de levendigheid van kleuren, lokale contrastdefinitie, retouchering, vignetten en RAW-finetuning. Met de software kunnen gebruikers hun foto's op een .Mac-webgalerie plaatsen, zodat ze op het web kunnen worden bekeken, en exporteren voor weergave op een iPhone, iPod touch of Apple TV.

Toetscommando

In Aperture 2 kunnen gebruikers nu met één toetscommando tussen de weergave- en de browsermodus schakelen. Dankzij het all-in-one HUD-venster (heads up display) wordt de grootte van het scherm maximaal benut voor de weergave van foto's. Hierdoor zijn functies voor bibliotheek, metagegevens en beeldaanpassing via één centraal tabvenster beschikbaar.

Aperture 2 werkt naadloos samen met Mac OS X, iLife, iWork, .Mac en Apple programma's voor het maken van gedrukt materiaal, zodat elke afbeelding in de Aperture-bibliotheek direct kan worden gebruikt in andere programma's, zoals iMovie, Keynote en Pages, en zelf in Mail in Leopard. Voor de fotoboeken die met Aperture 2 kunnen worden gemaakt zijn nieuwe thema's, lay-outtools, eigen stofomslagen (ook op volledig formaat) en omslagen met folieopdruk beschikbaar.
http://www.apple.com/nl/

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2347186). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×