Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WatchGuard introduceert AP300 access point

 

WatchGuard Technologies heeft de AP300 geïntroduceerd, een access point toegespitst op veilige draadloze toegang en naadloze roaming. De AP300 ondersteunt de nieuwste 802.11ac-standaard en bevat een aantal nieuwe zakelijke functies.

De AP300 verbetert de roaming van toestellen binnen kantoorpanden, belangrijk voor bijvoorbeeld ononderbroken VoIP-gesprekken. Zo bevat het access point ‘fast roaming’, een functie die de stabiliteit en de geluidskwaliteit van VoIP-gesprekken op kantoor ten goede komt. Een andere functie is fast handover, die devices met een zwak signaal die blijven ‘plakken’ bij een access point naadloos doorstuurt naar het volgende access point. De functie band steering stuurt apparaten automatisch naar de relatief rustige 5GHz-band, voor een stabielere verbindingen in de drukke 2.4GHz-band.

WatchGuard heeft in de AP300 voorzieningen voor onder andere de volgende gevaren ingebouwd: onderscheppen van Wi-Fi-wachtwoorden, valse hofspots, malware van ander gebruikers, afluisteren en datadiefstal, ongepast of illegaal gebruik, besmette apparaten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5684298). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×