Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Enlogic komt met slimme power unit

 

Mobile computing, server-virtualisering en cloud-opslag, veroorzaken dat datacenters en hun beheer steeds complexer worden. Die complexiteit veroorzaakt onnodig vaak uitval van systemen, schade en ongerealiseerde doelstellingen. Datacenter- en systeembeheerders die hun ongeplande downtime willen begrijpen en terugdringen tot binnen het onderhoudsrooster, boeken de grootste vooruitgang door de inzet van de intelligente Power Distribution Unit (iPDU) van Enlogic.

De iPDUvan Enlogic meet het energieverbruik per server, de temperatuur en de luchtvochtigheid, en waarschuwt voor afwijkingen en lekkages. Voor het opwaarderen van het datacenter, is de slimme PDU de kleinste investering met het hoogste rendement, stelt Enlogic.

Voor slim investeren in het datacenter, is een gezonde dialoog tussen de belanghebbende it- en facilitymanager belangrijk. De PDU brengt hen bij elkaar op het snijvlak van hun werkterreinen, om samen te winnen aan uptime, om de toekomstige energievoorziening te borgen en te besparen op server- en koelingsverbruik.

Enlogic’s intelligente PDU´s werken als de hersens van het serverrack. De iPDU´s meten het energieverbruik en bewaken het datacenter, en zijn essentieel voor de gehele energieketen binnen het datacenter. Enlogic zegt de PDU opnieuw uitgevonden te hebben en ontwikkelde met zijn iPDU´s hoogwaardige, innovatieve producten die concrete managementproblemen met de energievoorziening van datacenters oplossen. Enlogic heeft inmiddels 26 octrooien aangevraagd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4693446). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×