Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

GronDIG administrateert grondtransporten

 

GronDIG is een door I-Real ontwikkelde internetapplicatie voor het op een overzichtelijke manier administreren van grondtransporten. Met GronDIG krijgt de gebruiker een overzicht van grondstromen in het verleden (tracking & tracing), in het heden (waar is bijvoorbeeld nog opslagcapaciteit?) en de toekomst; vraag en aanbod van partijen grond (zand, klei, bagger, gesteente, slib et cetera) kan met GrondDIG eenvoudig op elkaar worden afgestemd.

GronDIGvan i-Real zorgt voor efficiency, brengt financiële voordelen, maar ook juridische onderbouwing bij het traceren van bijvoorbeeld vervuilde grond. Overheden en bedrijven bewaren, verplaatsen en verhandelen allerlei soorten grond, zoals zand, klei, slib, bagger, gesteente, maar ook maisel of snoeihout. Met GrondDIG van i-Real administreert en visualiseert men deze grondstromen.

De applicatie is voorzien van een gis-viewer, waardoor op de kaart direct zichtbaar wordt waar een grondpartij zijn herkomst heeft en naar welke depots of locaties deze is getransporteerd. De applicatie heeft daarnaast diverse functionaliteiten, zoals een rapportagetool, een logboekfunctie, een planningstool en locatie- en depotoverzichten. Daarnaast zijn er koppelingen mogelijk met projecten, contracten en bestanden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4686822). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×