Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OKI komt met multifunctionals voor MKB

 

OKI Systems breidt zijn productportfolio verder uit met drie nieuwe instapmodellen desktop kleuren-multifunctionals (mfp's): de 3-in-1 MC332dn, de 4-in-1 MC342dn en de MC342dnw. Door deze aanvulling op het bestaande portfolio heeft OKI nu een volledige line-up aan A4 kleuren mfp’s beschikbaar voor elk type organisatie binnen het midden- en kleinbedrijf.

Hoewel de nieuwe desktop kleuren-mfp’s compact en voordelig zijn, bieden ze wat functionaliteit betreft dezelfde mogelijkheden als hun professionele zakelijke mfp-broers. Dankzij OKI’s platformstrategie hebben ze in hoofdlijnen dezelfde constructie als de high-performance systemen. Dit betekent dat klanten verzekerd zijn van een optimale compatibiliteit, ook als het gaat om verbruiksmaterialen: deze zijn identiek aan die van de instapkleurenprinters C301dn en C321dn. 

Om tegemoet te komen aan de wensen van de eindgebruiker is de MC342 tevens verkrijgbaar in een uitvoering die aangestuurd kan worden via wlan. Alle multifunctionele printers beschikken over de energiebesparende ‘Auto-Off’-modus waarbij de printer slechts 0,5 watt aan energie verbruikt en kunnen ze, dankzij de gehanteerde platformstrategie, gebruikmaken van dezelfde verbruiksmaterialen als de kleurenprinters uit de C300-serie.”

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4685971). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×