Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ticketscript komt met chip & pin MPOS

 

Ticketscript chip & pin MPOS

Ticketscript, social en mobile ticketing provider voor meer dan dertigduizend evenementen in heel Europa, introduceert chip & pin MPOS als extra ticket-verkoopkanaal. Het MPOS-systeem is een mobiele box office oplossing die tickets kan verkopen aan de deur van een evenement.

Organisatoren hebben de mogelijkheid om vooraf tickets te verkopen via hun eigen website, Facebook pagina, fysieke winkels en nu met chip & pin MPOS ook kaartverkoop via mobiel en aan de deur van het evenement. Dit betekent dat organisatoren van evenementen tickets kunnen verkopen tot aan de start van het evenement en in staat zijn om real-time hun capaciteit aan te passen en bezoekersgegevens ter plekke te verzamelen voor toekomstige marketingcampagnes. Dit alles is eenvoudig te beheren vanuit één centraal platform. Het MPOS-systeem zal in het eerste kwartaal van 2013 beschikbaar zijn voor alle nieuwe en bestaande klanten van ticketscript.

MPOS is recent gelanceerd door Adyen, de innovatieve betalingspartner van ticketscript. Door Adyen kan ticketscript in heel Europa bezoekers van evenementen een breed scala van online betaalmethodes aanbieden. Met deze innovatie biedt ticketscript haar klanten een complete self-service ticketing oplossing.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4613424). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×