Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Axilio biedt Cordis Solutions op Duet Enterprise

Dit artikel delen:

Axilio heeft een overeenkomst met Cordis Solutionsgeloten voor de implementatie van de myHR en myApproval software. Axilio is Microsoft partner en biedt met de Cordis Solutions software standaard oplossingen voor koppeling van Microsoft omgevingen met SAP. Cordis Solutions is een onafhankelijke softwaredistributiepartner van Microsoft en SAP. De standaard oplossingen van Cordis Solutions maken gebruik van het door SAP en Microsoft ontwikkelde product Duet Enterprise.

Axilio is de implementatie partner van Cordis Solutions in Nederland. Axilio is gespecialiseerd in gebruikersgemak, waarbij informatie uit complexe erp- en ecm-omgevingen zonder veel moeite samenkomen in een intuïtieve gebruikersinterface. Cordis Solutions is als onafhankelijke softwaredistributiepartner van SAP en Microsoft gespecialiseerd in het ontwikkelen van out of the box business solutions op basis van Duet Enterprise,

myHR draait op WIndows, een tablet of op een smartphone. Daarmee kunnen lijnmanagershr- functies uitvoeren in het SAP-systeem zonder in te hoeven loggen in SAP. Een vrije dag aanvragen en goedkeuren vanuit Office maar gebruik makend van de centrale verwerking in SAP is maar een voorbeeld van wat Axilio mogelijk maakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.