Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nuance Dragon NaturallySpeaking 12

 

vrouw dicteert spraakherkenning headset

Softwareleverancier Nuance Communications introduceert Dragon NaturallySpeaking 12. Volgens de fabrikant is het de snelste, meest nauwkeurige en gebruiksvriendelijke versie van Dragon voor de pc tot nu toe, met nieuwe functies en verbeteringen die gebruikers bevrijden van het toetsenbord en ze met spraak meer laten doen, in minder tijd.

Volgens country manager Benelux Herald Mulder van Nuance zet het bedrijf met Dragon 12 opnieuw een stap voorwaarts. ‘Door de grotere nauwkeurigheid en snelheid van Dragon verdwijnt de technologie volledig naar de achtergrond en heb je het gevoel dat je ideeën rechtstreeks op je scherm terechtkomen.’

Het pakket biedt een aantal nieuwe functies. Zo is het zonder enige personalisatie tot 15 procent nauwkeuriger worden in vergelijking met versie 11. Een interactieve tutorial leert gebruikers met grappige oefeningen wat de beste manier is om te dicteren en tekst aan te passen of te formatteren, zodat ze snel productief zijn. Dragon maakt bovendien optimaal gebruik van de krachtige multi-core processors in de hedendaagse pc’s.

Dragon 12 biedt ook zogeheten Full Text Control en commando’s voor vaak gebruikte functies in Internet Explorer 9, Mozilla Firefox 12 en hoger en Google Chrome 16 en hoger. Daarnaast biedt het betere ondersteuning van breedband-Bluetooth en de Dragon Remote Mic App voor iOS en Android. Een mobiele telefoon wordt met deze gratis app in een handomdraai een microfoon voor gebruik over een Wi-Fi-netwerk.

Prijs

Dragon NaturallySpeaking 12 kost 99 euro via de website van Nuance en via het wereldwijde netwerk van Nuance-resellerpartners, softwaredetailhandel en professionele verkooporganisaties. De Dragon Remote Microphone App is gratis verkrijgbaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4599902). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×